Jag använder redan Uber, behöver jag skapa ett nytt konto för att få tillgång till Uber For Business?

Nej. Varken Uber for Business-administratörer eller anställda som redan använder Uber behöver skapa ett nytt konto.

När en admin skapar Uber for Business-konto eller anställda blir adderade till ett företagskonto så verifierar de helt enkelt kontot genom att logga in på sitt privata konto. Därifrån kommer företagets gemensamma betalningskälla adderas till Uber appen för att sedan användas vid företagsresor.