Användarvillkor för Uber Gifts

KÖP OCH INLÖSNING

1. Måste ha ett Uber-konto med giltig betalningsalternativ registrerat för att köpa eller lösa in Uber gåvor.
  2. Uber Gifts är koder som kan lösas in för det belopp som anges vid köptillfället. En person som köper Uber Gifts kallas i dessa termer som "Köparen". En person som tar emot och / eller löser in en Uber gåva avses i dessa termer som "Mottagare".
  3. Kampanjkod kommer att skickas i pdf-format till den e-post som anges vid köptillfället.
  4. Mottagaren måste lösa in kampanjkoden i Uber-appen eller på https://clients.uber.com/#!/promotions för att ta del av kodens värde.
  5. Uber Gifts går inte förlorade
  6. Uber gåvor kan inte lösas in mot kontanter, om inte lagen säger något annat.
  7. Alla krediter som förblir oanvända efter ett år från det att kampanjkoden infördes i Uber-appen eller på https://clients.uber.com/#!/promotions, kommer att återbetalas till köparens betalkort in i sitt användarnamn profil. Om kampanjkoden inte har lösts in inom ett år från inköpsdatum, kommer Uber Gift-beloppet att återbetalas till köparens betalkort och kampanjkoden kommer att återkallas.
  8. Uber Gift Köpare och mottagare berörs av dessa villkor och övriga användarvillkor och sekretesspolicy som Uber har.
  9. Uber Gifts kan inte användas för att betala eventuella Uber serviceavgifter.

KÖP

1. Uber Gifts återbetalas inte, bortsett vad som framgår i dessa villkor.
  2. Uber tar inga avgifter i samband med dessa transaktioner.
  3. Uber Gifts finns endast i elektronisk form.
  4. Endast ett giltigt betalkort eller betalkort kan användas för att köpa Uber gåvor.
  5. Gränsen på individuell Uber Gift kreditbelopp är $ 2.000.
  6. Begränsningen av totala inköp dagliga Uber Gifts / per person är $ 9500.
  7. Uber kan ändra dessa gränser eller tillämpa andra gränser för enskilda fall och inlösen av presents krediter vid behov.
  8. För närvarande är Uber Gifts endast tillgänglig för användare som är bosatta i USA.

BETALNING

1. När Uber Gift kampanjkod löses in, kommer Uber kredit att tillämpas för mottagarens resor fram tills dess att kreditsaldo når 0 $. Om ett pris överstiger Mottagarens kreditsaldo, kommer mellanskillnaden att debiteras på det betalkort som mottagaren har registrerat i sitt Uber-konto.
  2. Uber krediterna kommer att tillämpas på resor som debiteras i motsvarande valuta. Exempel: Uber kreditvärde i USD kommer endast att tillämpas på resor som debiteras i US-dollar. Krediterna är alltså valutaspecifika.
  3. Prisjusteringar för resor betalda med Uber Gifts kommer att utfärdas som Uber kredit.

ANVÄNDANDE

1. Uber Gifts koder kan användas privat eller som affärsgåvor, men får inte användas i samband med någon marknadsföring, reklam eller andra marknadsföringsaktiviteter. Detta inkluderar hemsidor, internetannonser, e-post, telemarketing, direktreklam, tidningar och tidningsannonser, radio- och TV-sändningar.
  2. Uber ansvarar inte för borttappade eller stulna Uber Gifts.
  3. Uber förbehåller sig rätten att stänga konton och begära alternativa betalningssätt om en kod används utanför användarvillkoren.

ÖVRIGA VILLKOR SOM GÄLLER VID KÖP & ANVÄNDNING AV UBER GIFTS

1. Vi kan överlåta detta avtal när som helst utan förvarning. Men om vi överlåter detta avtal, kommer villkoren i detta avtal förbli i huvudsak desamma och i annat fall kommer du att meddelas.
  2. Detta avtal regleras av lagarna i delstaten Kalifornien, USA, med undantag av rättsliga principer.
  3. Vi är inte ansvariga för kvalitet, säkerhet, laglighet, eller någon annan aspekt av de tjänster som köps av dig med din Uber Gift.
  4. For any claim against Uber Technologies, Inc. for less than $10,000, the party seeking redress may elect to resolve the dispute through binding non-appearance based arbitration. In the event a party elects arbitration, they shall initiate such arbitration through an established alternative dispute resolution ("ADR") provider mutually agreed upon by the parties. The ADR provider and the parties must comply with the following rules: a) the arbitration shall be conducted by telephone, online and/or be solely based on written submissions, the specific manner shall be chosen by the party initiating the arbitration; b) the arbitration shall not involve any personal appearance by the parties or witnesses unless otherwise mutually agreed by the parties; and c) any judgment on the award rendered by the arbitrator may be entered in any court of competent jurisdiction.

These terms are subject to change.