Hur verifierar jag mitt telefonnummer?

Innan du kan ta din första åktur med Uber behöver du verifiera ditt telefonnummer. Om du ändrar ditt telefonnummer på ditt konto kommer du att behöva verifiera det nya telefonnumret.

Appen kommer att fråga efter en 4-siffrig kod för att verifiera ditt telefonnummer, skriv in den koden du fått skickad till ditt telefonnummer.

Om du inte fått någon kod skickad eller helt enkelt inte lyckas verifiera ditt telefonnummer, vänligen kontakta oss på t.uber.com/support