Hur ser jag vilka krediter och erbjudanden jag har på mitt konto?

Du kan se dina erbjudanden och krediter genom att logga in på uber.com.

För att se dina erbjudandekoder, besök "Promotions" i menybaren högst upp på sidan. Här kan du se alla giltiga erbjudandekoder du har på ditt konto.

För att se dina krediter går du till "Payment" i menybaren. Du hittar din totala kreditsumma under "Uber Credit Balance".

Du kan också se dina kreditsumma direkt i appen, under "Betalning".