Hjälp! Min chaufför hittar mig inte. Vad ska jag göra?

Appen använder din egen telefons GPS och hittar genom den din plats. Din position skickas därefter till din chaufför genom existerande kartapplikationer. Vi arbetar alltid på att förbättra din beställningsupplevelse så att du så smidigt som möjligt ska kunna bli upphämtad på rätt plats.

Om din chaufför har svårt att hitta dig kan du alltid ringa honom om du ser att han står vid fel plats på kartan. När du beställt en bil dyker förarens bild upp längst ned i appen och till höger om föraren finns en ikon med en upp-pil. Genom att klicka på den kan du välja "Kontakta Förare" och därmed ringa din chaufför.