Hur kommer jag igång?

Kul att du hittat till Uber! Att sätta igång med Uber tar endast några få minuter.

Steg 1: Ladda ned appen

Du kan ladda ned appen från iTunes App Store, Google Play Store eller Blackberry App World.

Steg 2: Skapa ett konto

När du laddat ned appen kan du skapa ett konto direkt genom appen, välj "Registrera". Du kan också skapa ett konto genom uber.com/sign-up. För att skapa ett konot behöver du ange namn, email, telefonnummer och ett giltigt betalkort.

Steg 3: Verifiera ditt telefonnummer

Du kommer att få en kod på 4 siffror skickad till din telefon. Denna kod skriver du in i appen vid din första beställning.

Om några frågor skulle uppstå kan du alltid nå oss på t.uber.com/support