Hur får jag tillbaka kvarglömda saker?

Självklart ska vi hjälpa dig att få tillbaka dina kvarglömda saker. Du kan få tag i din chaufförs kontaktuppgifter på tre olika sätt om du glömt något i bilen:

1. På varje kvitto hittar du en länk med texten "Glömt något i bilen?" - klicka på den och du får då tillgång till din chaufförs kontaktuppgifter från just den färden.
  2. Hittar inte dit kvitto? Gå till riders.uber.com/lost/trips och ta del av kontaktuppgifterna till dina chaufförer från de senaste tre dagarna.
  3. Lyckas du fortfarande inte komma i kontakt med din chaufför? Du når alltid Uber support genom t.uber.com/support.