Kan jag åka med husdjur?

Det är upp till vardera chaufför att bestämma om han/hon tillåter djur i sin bil. De som reser med djur brukar därmed helt enkelt beställa en bil och därefter slå föraren en signal för att fråga om det är OK att åka med sitt djur. Oftast är chaufförerna mycket trevliga och tillmötesgående, men skulle de av någon anledning inte tillåta djur i bilen kan du enkelt avbeställa resan.

Så här ringer du din chaufför:
När du beställt en bil dyker förarens bild upp längst ned i appen och till höger om föraren finns en ikon med en upp-pil. Genom att klicka på den kan du välja "Kontakta Förare" och därmed ringa föraren.