Hur uppdaterar jag min kontoinformation?

Från appen:
Gå till PROFIL i appen. Här ser du ditt namn, e-post och telefonnummer. Klicka på ÄNDRA uppe i högra övre hörnet och du kan nu uppdatera dina uppgifter.

Från en dator:
Besök vår kundsida clients.uber.com och gå till SETTINGS som du hittar i menybaren. Här ser du dina uppgifter och kan också ändra dem. Glöm inte att trycka på SUBMIT för att spara de ändringar du gjort.