Varför hittar inte appen min position?

Appen använder din egen telefons GPS och hittar genom den din plats. Om du är inomhus kan din telefon ibland ha svårt att hitta din exakta position om täckningen inte är perfekt.

Knappnålen på kartan visar vart du önskar bli upphämtad. Om den inte stämmer med din exakta position kan du själv manuellt flytta knappnålen till en annan plats, eller också skriva in den adress du vill bli upphämtad på för hand. För att göra det klickar du på fältet ovanför kartan, då dyker ett skrivfält upp och du kan skriva in din adress. Appen sparar dessutom dina senast manuellt inskrivna adresser, så att du inte behöver skriva in samma adress varje gång.

Uber on!