Vad gäller kring avbeställningar?

Det är helt kostnadsfritt att avbeställa en resa, om detta görs inom 5 minuter efter att du bokat. För avbeställningar efter 5 minuter tar vi en avbeställningsavgift för att respektera förarens tid och uppkörningskostnad. 


För att avbeställa gör så här:
När du beställt en bil dyker förarens bild upp längst ned i appen och till höger om föraren finns en ikon med en pil. Genom att klicka på den kan du välja "avbeställ resa". På så sätt går avbeställningen igenom direkt, snabbt & smidigt.

Besök vår hemsida för att se vad avbeställningsavgifterna är i de olika städerna och för de olika biltyperna. 

Var denna artikel till hjälp?
59 av 112 tyckte detta var till hjälp
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

 

 

 

 

 

 

Powered by Zendesk