Hur beställer jag en bil?

När du har laddat ned appen och har registrerat ett konto, kan du beställa en bil med ett enkelt knapptryck.

Så här beställer du:
1. Klicka på den svarta markören som visar beräknad ankomsttid i kartan, som du ser direkt när du öppnar appen.
2. Välj vilken biltyp du önskar beställa genom att svepa mellan alternativen under kartan.
3. Klicka på "BESTÄLL" och du har nu beställt en bil.

När beställningen gått igenom får du ett bekräftelse-meddelande:
"Hej, din Uber är på väg! Anders (4.8 stjärnor) kommer att hämta dig om 5 minuter"

När föraren anländer få du slutligen ett meddelande som informerar om detta:
“Hej, din Uber kommer nu!”