Varför har jag en skuld på mitt konto och hur blir jag av med den?

Oftast beror en skuld på att vi inte lyckats dra pengar för din senaste resa, med anledning av att debiteringen stöts bort av din bank.

Det bästa är om du kan slå din bank en signal och berätta att du har problem med att betala din Uber-resa, så hjälper de dig omedelbart. Ibland beror det på blockeringar mot utlands eller internetbetalningar, men detta löser de på en gång om du bara ringer dem och förklarar läget.

Annars kan du också lägga in ett nytt betalkort och betala resan med det kortet.

Du kan ändra dina uppgifter direkt genom appen eller från en dator genom vår kundsida.

Från appen:
Gå till BETALNING i appen. Här väljer du "Lägg till nytt kreditkort" för att lägga till ett nytt kort. När du lagt in ett nytt kort kan du radera ditt förra.

Från en dator:
Besök vår kundsida clients.uber.com och gå till PAYMENT som du hittar i menybaren. Här väljer du "Add Another Credit Card" för att lägga till ett betalkort.

Låt mig veta om du har fler frågor!