Hur väljer jag vilket betalkort jag vill använda vid min resa?

Du kan flera betalkort och betalningslösningar på ett och samma konto. För att välja vilket betalkort du vill använda din resa gör så här:

1. Bestäm upphämtningsplats
  2. Vid nästa fönster, klicka på betalkortet som visas under kartan
  3. Du kan nu välja mellan dina olika betalningsalternativ

Om du inte aktivt väljer vilket kort du önskar debiteras på, kommer vi att debitera ditt senast använda kort. Om du av misstag råkat betala en resa med fel kort kan vi hjälpa dig att få rätt på det. Du når oss genom t.uber.com/support