Hur uppdaterar jag mina kortuppgifter?

Från appen:
Gå till BETALNING i appen. Här väljer du "Lägg till nytt kreditkort" för att lägga till ett nytt kort. När du lagt in ett nytt kort kan du radera ditt gamla.

Från en dator:
Besök vår kundsida clients.uber.com och gå till PAYMENT som du hittar i menybaren. Här väljer du "Add Another Credit Card" för att lägga till ett betalkort. Du kan välja att markera ditt kort som "Personal" eller "Business".