Vilka är användarvillkoren för inbjudningskoder?

I enlighet med Ubers användarvillkor, bör inbjudningar till Uber med inbjudningskod endast användas för personligt och icke-kommersiellt bruk. Detta innebär att du kan dela din personliga inbjudningskod med dina personliga kontakter via e-post, Twitter-flöden, Facebook-sidor, personliga bloggar, etc. där du är den primära innehållsägaren. Webbplatser där du är en bidragsgivare, men inte den primära innehållsägaren (t.ex. Wikipedia, kupong webbplatser) är inte tillåtet. Att sprida din inbjudningskod via sökords optimering (t.ex. AdWords / Yahoo / Bing) är inte heller tillåtet.

Uber förbehåller sig rätten att stänga av ditt konto och / eller återkalla alla eventuella krediter du tjänat ihop när som helst om vi känner att de tjänats på ett olämpligt sätt som strider mot våra användarvillkor.

Uber krediter kommer att tillämpas på resor som du tar i respektiva valuta. Exempel: Uber krediter i USD kommer endast att tillämpas på resor som debiteras i US-dollar. Krediterna är valutaspecifika och kan ej användas i länder där annan valuta råder.