Kan jag förbeställa en Uber?

Uber är allas privatchaufför on demand vilket betyder att du beställer när du är redo att åka. Normalt har du en bil inom några få minuter.

Appen visar dig hur långt bort din närmsta chaufför befinner sig, så att du kan beställa din bil lagom tills du är redo att åka.

Ska du åka med ett tidigt flyg? Öppna din Uber-app ca 10-15 minuter innan du behöver åka och se vilken beräknad ankomsttid som råder.