Hur kan jag få en prisberäkning?

Du kan beräkna en resas pris innan du beställer en bil. Välj "Beräkna Pris" efter att du valt upphämtningsplats i appen, och skriv in din slutdestination.

Så här ser det ut i appen:

Efter att du skrivit in din slutdestination kommer du att se ett beräknat pris för den resan. Observera att detta inte är ett fast pris, utan resekostnaden kan variera beroende på trafik och väder mm. Det beräknade priset du ser inkluderar inte eventuella rabatter.

Du kan se vår prisinformation för repsktive stad på hemsidan, du hittar alla våra städer här: uber.com/cities