Vad innebär saneringsavgift?

Förare arbetar hårt för att hålla sina bilar i toppskick. Om en olycka skett i bilen som orsakad bilens hygien och interiör, t.ex. vid kräkning eller en olycka orsakad av medresande djur, kommer att debiteras i nödvändiga fall. Normalt ligger en saneringsavgift på 1 500 kr, men denna summa kan variera beroende på olyckan i sig. Vi kommer alltid informera dig om en saneringsavgift kommer att debiteras ditt konto.