Hur gör jag för att tjäna Uberkrediter när man värvar mina vänner?

Vill du tipsa om Uber till dina vänner? Kul! Det enda du behöver göra är att dela din personliga inbjudningskod med dem.

Din vän får automatiskt krediter när han/hon registrerar sig med din kod. När han/hon tagit sin första resa med din kod laddas även ditt konto med krediter.

Du kan följa din kods framgång direkt genom kundsidan clients.uber.com genom att välja "GET FREE RIDES" högst upp i högra hörnet, där kan du också ändra namn på din kod och gör den mer personlig.

Policy: I enlighet med Uber's Terms får din personliga inbjudningskod endast användas för personligt bruk och inte i kommersiellt syfte. Detta betyder att du kan dela din kod genom din personliga Twitter, Facebook, email, blogg mm. där du är främsta innehållsägare. Publik spridning av din kod på sidor där du inte är ensam innehållsägare (t.ex. Wikipedia, kupongsidor) är inte tillåtna. Att sprida din personliga kod genom sökordsoptimering (t.ex .Google AdWords) är inte heller tillåtet.

Uber förbehåller sig rätten att spärra ditt konto och/eller radera krediter som tjänats på ett olämpligt sätt.

Uber krediter kommer att dras av från åkturer som görs i den givna valutan.
Exempel: Uberkrediter i svenska kronor är endast giltiga för resor som debiteras i svenska kronor.