Ik ben al een gebruiker van Uber, moet ik nu een nieuwe account creëren?

Om gebruik te kunnen maken van Uber for Business is het zowel voor admins of voor mederwerkers niet nodig een nieuwe account te maken als ze al in het bezit zijn van een account.

Zodra een admin zich aanmeldt of een medewerker wordt toegevoegd aan een bedrijfsaccount dan hoeven ze enkel hun account te verifiëren door met hun inloggegegevens in te loggen op hun account. Vervolgens kan de admin een nieuw betalingsprofiel aanmaken welke automatisch verschijnt bij de medewerkers in hun Uber account. Dit betalingsprofiel kan voortaan gebruikt worden voor het maken van zakelijke ritten. Declaraties behoren hiermee tot het verleden.