Wat voor impact heeft de "Heartbleed" bug op Uber gehad?

Uber gebruikt Open SSL voor enkele delen van onze service. Zoals vele technologie providers heeft ons team dit probleem direct opgelost door Open SSL te upgraden en keys te roteren. We hebben geen tekenen van verdachte activiteit gedetecteerd.

Omdat deze bug veel impact heeft gehad over het internet, raden we je aan al je wachtwoorden aan te passen, voor alle websites die je gebruikt, inclusief Uber. We raden je ook aan een uniek wachtwoord te kiezen voor je Uber account, dat je nergens ander gebruikt. Klik hier voor tips over het creëren van veilige wachtwoorden.