Moet ik chauffeurs een fooi geven?

Met de Uber service is het niet nodig een chauffeur een fooi te geven.

Wanneer je uberTAXI bestelt (een taxi direct te bestellen via de Uber app, maar beschikbaar in een beperkt aantal steden), voeren de chauffeurs de ritprijs zelf in in de app. Daar wordt automatisch 20% bovenop geteld als een fooi. Je kan dit percentage inzien en aanpassen door naar www.uber.com te gaan en op 'Betaling' te klikken.