Hoe bevestig ik m'n telefoonnummer?

Voor je een rit met Uber kan maken, verifiëren we je mobiele nummer. Als je je telefoonnummer verandert, zullen we je nummer opnieuw moeten verifiëren voor je een rit kan maken.

Om je mobiele nummer te bevestigen, sms het woord 'GO' naar 827-222.

Als je geen sms van ons terug ontvangt, neem dan contact op met je mobile provider om te checken of je wel naar short-codes can sms'en. Google Voice gebruikers moeten vaak inloggen via google.com/voice en zelf het woord 'GO' naar 827-222 sturen.

Als je toch nog tegen belemmeringen aanloopt, kan je altijd om hulp vragen via t.uber.com/support.