Waar kan ik promocodes en Uber krediet zien in mijn account?

Als je ooit de promocodes en krediet wil inzien in je account, log dan in via uber.com.

Om je promocodes te zien, selecteer 'Promoties' bovenaan de pagina. Vanaf daar kan je alle actieve promocode zien en op welke type ritten ze geldig zijn.

Om je krediet te checken, kies 'Betalingen'. Je beschikbare krediet staat onder 'Uber krediet balans'.