Hoe kan ik de instellingen voor mijn push notifications aanpassen?

Je kan altijd push notifications aan of uit zetten. Volg simpelweg deze stappen:

1. Ga naar "Instellingen" op je telefoon
  2. Kies "Berichtencentrum"
  3. Zoek Uber op in de lijst van apps
  4. Schakel push notifications aan of uit
  5. Als ze aan staan, kies dan een type notifications

Als push notifications uitstaan, worden er automatisch sms'jes verstuurd. Het is goed om te weten dat push notifications betrouwbaarder zijn dan sms en een betere ervaring leveren.

Niet alle push notifications werken hetzelfde, dus voor onze fervente designers raden we het volgende aan. Voor het meeste gemak, raden we aan dat je de style 'Alerts' kiest en zorgt dat "Show on Lock Screen" aan staat.