Help! De chauffeur kan me niet vinden. Wat moet ik doen?

Uber stuurt jouw locatie naar je chauffeur door gebruik te maken van de kaart applicaties van derden. We werken er altijd aan om onze technologie te verbeteren zodat je rit zo soepel mogelijk verloopt, maar het kan soms voorkomen dat je daadwerkelijke locatie afwijkt van wat de chauffeur heeft ontvangen.

Als je chauffeur je niet direct kan vinden op je gebruikelijke ophaallocatie, is het een goed idee via de app de chauffeur te bellen en nogmaals je locatie te bevestigen terwijl je wacht.