Hoe start ik met Uber?

Dus je wil ritten bestellen via de Uber app? Briljant! Je kan aan de slag binnen een paar minuten en in enkele simpele stappen:

Stap 1: Download de app
Je kan de Uber app downloaden voor je smartphone via de iTunes App StoreGoogle Play Store of Blackberry App World.

Stap 2: Maak een account aan
Zodra je de app hebt kan je gemakkelijk een account aanmaken door op 'Registreren' te klikken of naar uber.com/sign-up te gaan. Om een account aan te maken moet je het volgende invoeren: je naam, emailadres, telefoonnummer en een geldige creditcard.

Stap 3: Bevestig je telefoonnummer (Alleen in de V.S. en Canada)
Zodra je je account hebt aangemaakt, sturen we je een sms om je telefoonnummer te verifiëren. Reageer alsjeblieft op deze sms met 'GO' om je registratie af te ronden.

Als je geen sms van ons ontvangt, neem dan contact op met je mobile provider om te checken of je wel naar short-codes can sms'en. Google Voice gebruikers moeten vaak inloggen via google.com/voice en zelf het woord 'GO' naar 827-222 sturen.

Als je toch nog tegen belemmeringen aanloopt, kan je altijd om hulp vragen via t.uber.com/support.