Hoe kan ik verloren of vergeten voorwerpen terugkrijgen?

Dat kan Uber voor je regelen! Er zijn drie manieren waarop je in contact kunt komen met je chauffeur als je iets in de auto hebt laten liggen:

1. In de meeste landen zit er links onderaan de factuur van je rit een link met “Lost something on this ride? Retrieve it.” Click op die link and je ziet direct een telefoonnummer van de chauffeur.
  2. Heb je de factuur van je rit niet meer? Ga naar riders.uber.com/lost/trips om de contactgegevens te vinden van je chauffeurs van de laatste drie dagen.
  3. Kan je nog altijd niet in contact komen met je chauffeur? Je kan altijd contact opnemen met Uber support via t.uber.com/support.