Kan ik met Google Wallet betalen?

Als je de Android app gebruikt in de V.S., dan kan je voor je Uber ritten betalen met Google Wallet!

Als je je nog niet hebt ingeschreven voor Uber:

1. Download de Uber app via de Google Play Store
  2. Open de app en kies "Sign up with Google"
  3. Bevestig dat je je in wilt schrijven met je Google account

Als je al een account hebt:

1. Zorg dat je de nieuwste versie van de Uber app hebt uit de Google Play Store
  2. Kies "Payment" en dan "Google Wallet"
  3. Volg de instructies en bevestig dat je je Google account wilt gebruiken bij Uber

Als je klaar bent om een rit te bestellen:

1. Nadat je je ophaallocatie hebt gekozen, zie je een bevestigingsscherm
  2. Kies "Google Wallet" als je betaalmethode (voorbeeld hieronder)
  3. Klik op de "Bestel" knop