Kan ik met PayPal betalen?

Ja! Je kan met je PayPal account betalen als je in de V.S., Frankrijk, Italië, Duitsland of in Nederland bent en de iPhone of Android app gebruikt.

Als je een nieuwe account met PayPal wilt registreren:

1. Download de Uber app uit de iTunes App Store of Google Play Store
  2. Registreer een account met je emailadres, naam en telefoonnummer
  3. Wanneer je in het scherm komt om je betaalmethode te kiezen, selecteer dan de "PayPal" knop onderaan

Als je al een Uber account hebt:

1. In de app, open je account menu en kies "Betaling"
  2. Selecteer "Voeg Betaalmethode Toe"
  3. Kies PayPal en voer dan je PayPal emailadres en wachtwoord in