Kan ik er voor kiezen m'n krediet te gebruiken voor een andere rit?

Als je Uber gebruikt voor business ritten wil je soms niet met je Uber krediet betalen. Dat begrijpen we helemaal! Je kan je krediet uitzetten tijdens het bestellen van een rit.

Wanneer je je ophaallocatie bevestigt, klik dan op de krediet slider om te kiezen of je wel op niet je krediet wilt gebruiken. Tenzij je deze uitzet, zullen we je krediet gebruiken om voor je rit te betalen, dus dubbel check dit als je je krediet echt niet wilt gebruiken voor je volgende rit.