Hoe verander ik de fooi die ik op TAXI geef?

Wanneer je de TAXI optie gebruikt, wordt er automatisch een fooi van 20% toegevoegd. Als je de fooi aan wilt passen kan dat via uber.com.

De fooi die je daar selecteert zal worden toegepast op al je toekomstige TAXI ritten die je bestelt via Uber. Het is alles van toepassing op TAXI ritten (niet UberBLACK, UberSUV of uberX) en wordt aan je chauffeur betaald.

Om je voorkeuren voor TAXI fooien aan te passen:

1. Log in via uber.com
  2. Klik op "Betaling" bovenaan de pagina
  3. Selecteer je gewenste percentage fooi door te klikken naast “TAXI gratuity as a percentage of metered fare”
  4. Klik op de "Opslaan" knop