Waarborgt Uber de kwaliteit van mijn ritten?

Uber bekijkt geregeld alle ratings en feedback van klanten om ervoor te zorgen dat we alleen de hoogste kwaliteit en hooggewaardeerde aanbieders van vervoer onze app laten gebruiken om passagiers mee op te halen.

We zoeken actief feedback voor iedere rit en nemen deze feedback zeer serieus wanneer we onze partnerships met chauffeur evalueren.

Als je ooit een vraag of feedback hebt over je ervaring, jouw Uber Community Managers staan paraat om je te helpen op t.uber.com/support.