Waarom kan de app mijn precieze locatie niet vinden?

De GPS van je telefoon kan soms je exacte locatie niet vinden. Als je binnen bent, kan het zijn dat je telefoon moeite heeft met het vaststellen van een goede verbinding met de satelliet(en) die nodig zijn om je locatie te bepalen.

De pin die je in de Uber app ziet laat je chauffeur weten waar je opgehaald wilt worden. Door de kaart in de Uber app te bewegen kan je de pin verplaatsen zodat deze exacter overeen komt met je locatie. In de nieuwere versie van de iPhone app kan je ook op 'Pickup Location' klikken om handmatig je adres in te voeren.