Hoe kan ik een kopie van een oud factuur krijgen?

Het opnieuw verzenden van oude ritbewijzen en facturen is simpel en kan je snel zelf doen! Dat doe je zo:

1. Log in via uber.com
  2. Scroll naar beneden naar je rithistorie
  3. Vindt de rit waar je je factuur voor wilt en klik op de datum
  4. Klik op 'Resent Receipt' en check je email

Als je je facturen niet ontvangt, kort nadat je een rit gemaakt hebt, bevestig dan dat het juiste emailadres in ons systeem staat door naar uber.com te gaan, in te loggen en onder 'Settings' te kijken. Check ook je spam of onze emails daar niet belanden.