Hoe bestel ik een rit?

Zodra je de app hebt gedownload en een account hebt aangemaakt, kan je met twee keer klikken een rit bestellen:

1. Laat de Uber app je locatie bepalen via GPS; selecteer "Kies Ophaallocatie"
  2. Kies het type auto dat je voorkeur heeft door de slider onderaan het scherm te verschuiven:
  3. Op het volgende scherm, kies "Bestel" en we vinden de dichtstbijzijnde chauffeur voor je

*Let op: gebruikers in de V.S. en Canada moeten eerst hun mobiele nummer verifiëren voor ze een rit kunnen maken.