Ik heb een betaling openstaan op m'n Uber account, hoe fix ik dit?

Openstaande betalingen komen meestal voor wanneer je niet genoeg krediet beschikbaar hebt op je betaalmethode of je bank de betaling weigert. Je kan dit rechtzetten door naar clients.uber.com te gaan en op 'Betaling' te klikken, bovenaan de pagina. Op die pagina kan je een nieuw betaalmiddel toevoegen of nogmaals proberen de betaling uit te voeren.

Als je nog altijd problemen hebt na het uitvoeren van deze stappen, kan je altijd contact opnemen met je lokale community manager via t.uber.com/support.