Wat zijn dynamische tarieven en hoe werkt het?

Met dynamische tarieven gaan de prijzen van Uber omhoog om meer auto's op de weg te krijgen en betrouwbaarheid te garanderen tijdens de drukste tijden. Zodra er weer genoeg auto's op de weg zijn, zakken de tarieven direct naar het normale niveau. Het is belangrijk te weten dat je altijd in grote dikke letters gewaarschuwd wordt wanneer dynamische tarieven actief zijn. Als de tarieven meer dan het dubbele zijn, vragen we je ook in een extra scherm de prijstoename te bevestigen om er zeker van te zijn dat je weet welke tarieven je kan verwachten.