Hoe kan ik kiezen welk betaalmiddel wordt gebruikt?

Je kan meerdere betaalmiddelen in je account hebben tegelijkertijd. Het kiezen van een betaalmethode voor je rit is heel simpel. Dat doe je zo:

1. Kies ophaallocatie
  2. Op het volgende scherm klik je op de betaalmethode die je wordt getoond onder de kaart
  3. Selecteer je gewenste credit card, PayPal, GoogleWallet, of Uber krediet

Als je niet specificeert welk betaalmiddel je mee wilt betalen, gebruiken we automatisch de creditcard of het betaalmiddel dat je als laatste hebt gebruikt. Mocht je per ongeluk de verkeerde betaalmethode hebben gekozen voor een recente rit, neem contact op via t.uber.com/support zodat we dat voor je kunnen fixen.