Kan ik de ritprijs delen met vrienden?

Maar natuurlijk! Terwijl je rit aan de gang is, klik je op de pijl naar boven, naast de informatie over je chauffeur. Kies dan "Deel de Ritprijs". Op het volgende scherm kan je kiezen met wie je de ritprijs wilt delen (wij tonen automatisch de contactgegevens in je telefoon) en bevestig.

Iedereen die je selecteert om de ritprijs mee te delen ontvangt een sms'je. Het enige dat zij hoeven te doen is de app te openen (of zich in de schrijven voor Uber, als ze dat nog niet hebben gedaan) en bevestigen dat zij de ritprijs willen delen.

De ritprijs wordt gelijkmatig tussen passagiers gedeeld en er geldt een extra betaling van €0.25 voor iedere deelnemer.