Kan ik vooraf reserveren?

Uber werkt geheel on-demand en chauffeurs staan binnen enkele minuten voor de deur, dus het is niet nodig te reserveren.

De app laat je zien hoe ver de dichtstbijzijnde chauffeur bij je verwijderd is zodat je een rit kan bestellen op een moment dat goed op je agenda aansluit.

Vroeg vlucht? Open de Uber app 10-15 minuten voor je opgehaald wilt worden zodat je de ophaaltijd voor je huidige locatie in de gaten kan houden en net wat eerder kan bestellen.