Hoe kan ik m'n ritprijs inschatten?

Als je de laatste versie van de Uber app voor iPhone gebruikt, kan je je ritprijs inschatten voor je een rit bestelt. Kies "Schattig Tarief" nadat je je ophaallocatie hebt gekozen en vul het adres van je bestemming in.

Klik op de "Schatting Tarief" knop op dit scherm:

Nadat je je bestemming hebt ingevoerd, krijg je een inschatting van je ritprijs. Let wel, de uiteindelijk prijs kan afwijken door verkeer, weersomstandigheden en andere factoren. Er worden bij de inschatting van het tarief geen kortingen en promoties meegenomen.