Hoe kan ik Uber krediet verdienen door m'n vrienden uit te nodigen?

Wil je de Uber love delen? Daarvoor hoef je alleen maar je persoonlijke promocode met je vrienden te delen. Zij ontvangen Uber krediet door jouw uitnodiging en jij krijgt Uber krediet zodra zij een rit maken. Zo kan je je code delen:

1. Log in via uber.com
  2. Klik op Verdien Gratis Ritten
  3. Als je wilt, kan je op Personaliseer klikken om je code precies te maken zoals jij 'm wilt
  4. Deel de link met je vrienden!

Beleid voor het aandragen van nieuwe gebruikers: Persoonlijke uitnodigingen en links mogen alleen maar gebruikt worden voor persoonlijke en niet-commerciële doeleinden. Dit betekent dat je jouw link met je persoonlijke connecties kan delen via email, Twitter feeds, Facebook pagina's, persoonlijke blogs etc. waar jij de primaire eigenaar bent van de inhoud. Echter, publieke distributie op sites waar jij een bijdrager bent maar niet de primaire eigenaar van de inhoud (bijvoorbeeld Wikipedia, coupon websites) is niet toegestaan.

Uber behoudt zich het recht voor, ten allen tijde je account te deactiveren en/of krediet dat verdiend is via uitnodigingen terug te nemen als we denken dat je dat krediet op oneerlijke wijze vergaard hebt.

Uber krediet wordt alleen toegepast op ritten in dezelfde valuta. Bijvoorbeeld, Uber krediet in USD kan exclusief worden gebruikt voor ritten gefactureerd in USD.